Thursday, March 1, 2012

tuition

> hye :)
ok hari aku mau share story pasal 'TUITION" smalam ! arhh~ first time la ada tuition sampai malam nie~
korang nak taU~ smalam dri awal nak pegi tiution hati memang x senang~ ! RESAH GELISAH ~*serhhh ayat skema * wkaakak ~ ginie crita dya~.....
 ...kmi yg join tuition tu ada 4 org~ 2 boys n 2 gurls (t;masuk aq la) ~then ,I thing , kmi lambat sdh bha datang tuition 2 ~so tkut ndak jdi~ besa la ~ berharap sngat sma tuition +math 2 ! susah kan~ ..huh!
pas 2~~ kmi tunggu lgi la kereta kwn nie~ besa ~ tunggu bapa dya lgi~ bingung sdh kmi~ jdi ka tdk nie pegi tuition~ lambat sdh 2~ jam 7;30 mlam uda~ tuition mula sdh time 2~
~hohoho~ brapa minit kemudian,,,kunci kreta pun dpt~ so kmi dgn pantas'y nek kreta 2~ hahahahah! laju jg la c kwn 2 bwa ~ hahaahah >takut2 jg kmi~ besa~ teda lesen lgi bha~  wakkaaka :P
then~ smpai la sdh kami d skolah 2~ sbnar'y skolah 2 KERAS la jg~ bnyak crita2 yg kurang mnyenangkan d dengar~ dah la malam jumaat 2~ mlar crita hatu jak kmi~ hahaahah...
..ok2 start sdh la tuition +math kmi 2~ ckgu sru msuk n duduk mana2 jak ~ ~hahaahah .kmi duduk first line meja 2~ dekat pintu m'hadap luar~ arhH! time 2 aq sma kwn yg 1 jak ~bru kmi jak la pempuan yg  duduk depan 2~..huh~.thenthen~.datang g kwn seorang nie~so dya duduk tepi~kat pintu 2~ ok2 happy dah kunun kmi~ ada sdh kwn~ kmi 3 jak yg dpt bising2 tpi niat tetap kepada tuition~~ wakkaaka~c kwn yg duduk kat kat pintu 2 ~ aduyyy! penakut ! wakkakaka dya ada dengar bunyi tapak kaki! wah! start sdg degup2 jantung aq ~ wakakak takut jg aq bha~ wakakak..bkn dya jak dengar kwn yg duduk blakang dya pun dngar jg~ ..huh
...then2~ kwn duduk sblah aq lgi buat hal! dya t'hidu bau ubat! arhh! JAGAN TEGUR ! sya bilang! hahah~ takut dah~~ wlaupun aq ada t'hidu jg~ diam2 jak~ hohoho~  kmi ndak tahan sdh~ pindah tempat duduk kmi~! wakakaakk ~panakutkn~:) bau2 2 ma c g ganggu kmi tau~ so~ diam jak~~.kmi g tau cikgu ~cikgu bilang "teda la 2 ~ prasaan kmu jak" huh~~nekad! kmi g tau ckgu 2 bau KAPUR BARUS ! ahhaha~ ketawa ckgu ~ "dari taman kali 2" cikgu bilang~ so~ diam2 jak la~~..kmi ndak kesa uda ~ kmi tuition jak~ tuition2 jak ~ ndak sedar jam 11:30 mlam sdh~ huh! nie kali la! ngantuk sdh! best gilak tuition 2! masuk otak ! hahaaha! besa ckgu yg mengajar pun pengalaman abis sdh~ heheeheh~.balik2 jak~ mau antar kwn lgi blik~ ehhh~~ penat gilak la smalam ~ blik uma lalu bawa pokok nangka~ takut jorhh! lariiiiiiiiiiiiiiiii!! hahaa smpai uma jak cuci kaki ampai atas katil~ hoh! ndak dpt tdur nyenyak smlam~ ! bgun lewat then ndak p skul aq~~ wakkaaakak~ kes2 ketakutan la smalam nie~ smpai ndak p skul bgun lambat~awakkak>>~
okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....
2 jak yg aq mau share~ ndak penting pun ! wakkaakak tpi best ada pengalaman gnie~ :)

1 comment:

AmY Da SoneT said...

hye nice blog.. hope kita leh share ilmu bersama sama nnti.. insyalah.. follow saya di


asyrulamy.blogspot.com yer.. tq :)


salam kenalan.